Varovanje podatkov

IZJAVA O VAROVANJU IN OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Indijanez.si (v nadaljevanju: Upravljavec) od strank pridobi določene osebne podatke, pri čemer se stranka strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov (v nadaljevanju: soglasje za obdelavo osebnih podatkov).

Šteje se, da se stranka v celoti strinja z izjavo in jo potrjuje, ko izvede postopek registracije, rezervacijo kart za razne dogodke na spletnem mestu pekarna.net in potrdi prejem elektronskega sporočila ob prijavi in/ali registraciji oziroma naročilu.

Upravljavec bo z osebnimi podatki strank upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, splošnimi akti upravljavca in izjavo, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Osebni podatki, ki jih upravljavec pridobi od stranke so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov 

 Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih pridobi od stranke, poveže z drugimi osebnimi podatki strank, ki jih pridobi v javno dostopnih bazah podatkov, kot je npr. javni telefonski imenik in druge javno dostopne baze in zbirke osebnih podatkov, s čimer stranka izrecno soglaša.

Vsi pridobljeni osebni podatki strank so namenjeni izključno za posredovanje spletnih vsebin ter za druge poslovne, promocijske in informacijske namene upravljavca. Osebne podatke bo upravljavec uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije zbiral.

Upravljavec zbira, obdeluje in posreduje osebne podatke za naslednje namene in dejavnosti:

  • Posredovanje spletnih vsebin portala indijanez.si
  • Posredovanja drugih podatkov za namene informiranja strank o svoji ponudbi

Stranke imajo kadarkoli pravico zahtevati od upravljavca, da njihove osebne podatke izbriše iz baze osebnih podatkov upravljavca.

Izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov lahko upravljavec občasno posodobi. Vselej se za razmerje med stranko in upravljavcem, v povezavi z osebnimi podatki stranke, uporablja zadnja verzija te izjave.

V kolikor stranka želi, da njene osebne podatke upravljavec izbriše iz baze osebnih podatkov, nam to lahko sporoči na naslov pisarna@indijanez.si.

 

Indijanez.si
Trenutno ni dogodkov
NoviceVse

Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene