Nadaljevanje festivala Računajte na nas! 2021
Objavljeno dne: 11 oktober 2021

Po odpovedi zadnjih dveh festivalskih dni Društvo IndiJanez v tem tednu napoveduje nadaljevanje letošnjega festivala Računajte na nas! 

Na mariborskem Trgu svobode se bodo tako ponovno predstavljali umetniki, rokodelci, inovatorji in podjetniki, ki bodo ob podpori organizacijske ekipe izvajali demonstracije, delavnice in druge interaktivne vsebine. Z njimi bodo obiskovalcem festivala na ogled ponujali svoje veščine in delo, obenem pa jih skušali seznaniti s samim delovnim procesom in s tem prenašati svoje izkušnje in znanje.

Na prizorišču bo tudi tokrat ekipa IndiJanez, ki bo poleg predstavitve dejavnosti društva mimoidoče in obiskovalce zabavala z različnimi interaktivnimi vsebinami. 

Festival ponuja platformo za izmenjavo izkušenj in znanj, pa tudi ustvarjanje povezav na trgu dela oziroma formiranje kreativnih in podjetniških skupin. V prvi vrsti je namenjen mladim, predvsem mladim z manj priložnostmi, ki jih v društvu želimo spodbuditi k aktivnemu udejstvovanju v lokalnem okolju. Prav tako je namen dogodka razbijanje stereotipov o pasivnosti, nezanimanju in neizvirnosti med mladimi, ki pogosto vladajo v javni zavesti. Z ustvarjanjem pozitivnega socialnega dialoga si bomo tako prizadevali tudi za grajenje skupnosti.

Več o dnevnem programu preberite na povezavi do dogodka. Oglejte si tudi galerijo slik, kjer so objavljeni  utrinki iz prvega dela festivalskega dogajanja. 

Drugi del festivala Računajte na nas! 2021 se bo odvil v četrtek, 14. oktobra in petek, 15. oktobra, med 9. in 15. uro na Trgu svobode v Mariboru. V primeru neugodnega vremena bo festival za tisti dan odpovedan, načrtovane dejavnosti pa bodo po potrebi prestavljene. 

 

 


slikaslika

Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene