Tribute koncert: the DOORS experience, NIRVANA teen spirit

Podrobnosti

 • petek, 30 november, 2012
 • | 21:00

PODROBNOSTI

 • Datum:

  petek, 30 november, 2012
 • Ura:

  21:00
 • lokacija:

  Štuk, Maribor

The Doors Experience na odru oživijo brezčasen zvok, prav tako pa tudi revolucionaren šov skupine Jim Morrison & The Doors. Desetletja po smrti Jima Morrisona skupina uresničuje njegovo magično moč. Le redkim je uspelo posredovati edinstven občutek skupine The Doors na svojih koncertih.

Kultne skladbe, na primer Light My Fire, Break On Through, The End, Alabama Song, Touch Me, Roadhouse Blues in People Are Strange, poskrbijo za to, da koncerti privržencem nudijo poseben glasbeni užitek.

Da lahko skupina interpretira tudi poznejše hite skupine The Doors, na primer Riders On The Storm ali L.A. Woman, so klasičnim inštrumentom (orgle, kitara in bobni) dodani tudi električni klavir in bas kitara.

Na koncertih je moč slišati več kot 40 skladb iz bogatega repertoarja skupine The Doors. The Doors Experience, ki jo je osnoval Jason »Jim« Boiler, je nastala leta 2001. Skupina nastopa po vsej Evropi.

Med poznavalci uživa skupina ugled najboljše Doors tribute skupine v Evropi. Za to so zaslužni člani skupine, ki obvladajo svoje inštrumente, dodajo pa še kvaliteten nastop na odru. K temu prispeva tudi nastop Jasona in osupljiva podobnost Jimu Morrisonu. Jason nas prepriča z videzom, gestiko, karizmo, predvsem pa z glasom, brez da bi postavljal dvom v Morrisonovo edinstvenost.

www.thedoors.at

 

 

NIRVANA teen spirit - Kurt Cobain, Krist Novoselic & Dave Grohl - bolje poznani kot Nirvana, so zagotovo eni najbolj markantnih rock izvajalcev iz 90-ih. Z albumom
"Nevermind" so v svetovno rock sceno lansirali popolnoma novo energijo. Po samomoru Kurt Cobaina so prevzeli kultni status.

V čast tem velikanom grunga bodo njihovi častilci NIRVANA TRIBUTE pripeljali glasbo legend nazaj na oder, z dovršenim in avtentičnim zvokom in nastopom.

 

 

Vstopnina:
- v predprodaji za študente in dijake 7 EUR, za ostale 9 EUR (Štuk, MC, Kult)
- na dan koncerta 13 EUR, z rezervacijo 9 EUR (rezervacije do dneva pred koncertom na www.stuk.org)

Dijaki in študentje: Nakup subvencioniranih vstopnic po 7 EUR je možen le v predprodaji do dneva pred koncertom na prodajnih mestih: Štuk (šank), MC Pekarna (šank) in trgovina KULT (Glavni trg 23). Pri nakupu dokazilo o statusu ni potrebno, nujno pa se je z dokazilom izkazati ob vstopu na prireditev oz. koriščenju cenejše vstopnice.

Rezervacije: vam omogočajo, da si zagotovite vstopnico po predprodajni ceni, plačate pa jo šele ob obisku koncerta. Rezervacija študentskih/dijaških vstopnic ni možna. Rezervirane vstopnice plačate in dvignete šele na blagajni Štuka, ki se odpre 1 uro pred pričetkom prireditve. V primeru, da je koncert označen kot razprodan je nujno, da po rezervirane vstopnice pridete do pol ure pred pričetkom prireditve, kasneje rezervacija ne velja več in bomo vse nedvignjene vstopnice dali v prosto prodajo. Če je koncert razprodan, bomo to objavili na www.stuk.org na dan koncerta do 15. ure ali prej.

 

FaceBook event: https://www.facebook.com/events/237616996367330/


slika


Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene