Tribute koncert: IRON MEDIAN, KISS FOREVER

Podrobnosti

 • petek, 12 oktober, 2012
 • | 21:00

PODROBNOSTI

 • Datum:

  petek, 12 oktober, 2012
 • Ura:

  21:00
 • lokacija:

  Štuk, Maribor

KISS FOREVER iz Madžarske so eni najboljših oponašalcev legendarne skupine KISS. Sestavlja jih skupina uveljavljenih glasbenikov, ki že več kot 16 let navdušujejo oboževalce na več kot 700 koncertih v 23 državah. Doslej.

Poleg avtentične glasbe in glasu bomo na koncertu videli tudi KISSom primerne obleke, maske in geste.

Obeta se torej nepozabno doživetje, ki nas bo vrnilo v čas, ko je glam/heavy metal bil na vrhuncu in dokaz, da legende nikoli ne zastarajo.

http://www.kissforeverband.hu/

 

IRON MEDIAN so pred leti premierno nastopili v klubu Channel Zero na Metelkovi v Ljubljani in poželi ovacije, kakršnih že dolgo ni bilo daleč naokrog! S koncertom, ki je bil hkrati tudi warm-up party pred prihodom Iron Maiden v Ljubljano, so razprodali klub in s tem za dvakrat podrli rekord četrkovih metal večerov v Channel Zeru. Od takrat dalje so vsepovsod, kjer so se pojavili, navdušili. Posebno v spominu ostaja nastop na beograjskem festivalu Beer Fest, kjer so dobesedno "razturili" 30.000-glavo množico pod glavnim odrom! Iron Median so s hitovsko nezgrešljivim repertorarjem "v nulo naštudiranih komadov" in dinamično predstavo ježili kožo publiki, ki je od prve kitice Number Of The Beast do zadnjega refrena Two Minutes To Midnight pela z njimi vsako besedico in solažo, večkrat je bend celo preglasila. Še posebej pri Trooperju, Fear Of The Dark, Aces High in Can I Play With Madness. Mnogi menijo, da je bil nastop povsem primerljiv z originalom. Takšnega odziva niti člani sami niso pričakovali. Predstava, kakršne že dolgo ni bilo in je res ne gre zamuditi!

http://www.facebook.com/IronMedian

 

REZERVACIJEhttp://www.sindian-underground.com/rezervacije

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/433393313373446


slika


Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene