Koncert: SODOM, DIE HARD, ALMOST RAGE, HALOR

Podrobnosti

 • sobota, 12 februar, 2011
 • | 20:00

PODROBNOSTI

 • Datum:

  sobota, 12 februar, 2011
 • Ura:

  20:00
 • lokacija:

  Štuk, Maribor

Za Toma Angelripperja je njegova Thrash Metal skupina Sodom odlično sredstvo za izkazovanje drže. Toma poleg iskrenosti in trdnih tal pod nogami odlikuje zdrava kritična drža do političnih in drugih avtoritet iz finančnih in gospodarskih krogov. Tudi na novem albumu »In War And Pieces« se Sodom osredotoča na najhujše zlorabe moči, aroganco, pohlep, fanatizem, korupcijo in podrejenost.

Z rezervacijo 19EUR: www.sindian-underground.com/tickets/
Predprodaja 19EUR: Trgovine Kult, MC Pekarna, Štuk
Eventim 20EUR: Petrolovi bencinski servisi, Pošta Slovenije, E-študentski servisi, Big Bang, Hiša vstopnic City Park & Europark, Kompas, 3dva trafike, www.eventim.si, www.vstopnice.si, www.koncerti.net
Na dan koncerta: 25EUR.

Skupina Sodom je nastala leta 1982. Glasbeno pot je začela z demo posnetki, EP-jem »In The Sign Of Evil«, leta 1986 pa posnela prvi album »Obsessed by Cruelty«. Že v zgodnjih časih je poskrbela za strah v kosteh poslušalcev. Dve leti in en album kasneje je že koncertirala po Evropi z velikani kot so Whiplash, v Düsseldorfu pa posnela live-album »Mortal Way Of Life«. Z albumom »Agent Orange« je fantom uspel mejnik v svojem žanru. Koncertirali so po vsem svetu, večkrat po Evropi, in se ustavili tudi na Japonskem in Južni Ameriki. Albumi kot na primer »Better Off Dead« (1990) in »Tapping The Vein« (1992) so poskrbeli za uspeh skupine, Tom Angelripper pa je kljub nekaterim zamenjavam znotraj skupine dosegel, da je Sodom ostal zvest svojim koreninam. Tudi v devetdesetih so fantje obdržali avtentičnost in tla pod nogami. Z albumom »Code Red« je trio Angelripper/Bernemann/Schottkowski zavzel politično držo kot še nikoli poprej. S prvim DVD-jem »Lords Of Depravity Part I« in albumom »Sodom« (2006) so še močneje začrtali svojo pot, na albumu »In War And Pieces« pa zvenijo večplastno in brezkompromisno.

DIE HARD
Die Hard je švedska death thrash metal skupina, ki je nastala leta 2005.
Ime so prevzeli po skladbi metal legend Venom.

Prvotno zasedbo so tvorili Harry (bas kitara), Danne (vokal), John (kitara) in Pontus (bobni). Po nekaj mesecih skupnega delovanja se je ta zasedba razšla. Medtem so nekajkrat spremenili zasedbo, od januarja 2008 pa so stalni člani skupine Harry (bas kitara), Hasse (kitara in vokal) ter Hakan (bobni).

Njihov prvi demo "Emissaries Of The Reaper" je bil kar kmalu razprodan in nekaj časa kasneje je band podpisal pogodbo z nemško založbo Anger Of Metal, na kateri so izdali limitiran, ročno podpisn 7''.

Leta 2010 je bil izdan zadnji izdelek »Thrash Them All« za poljsko založbo Agonia Records, ki bo vsekakor tudi predstavljen na koncertu.

ALMOST RAGE
Almost Rage je udarni Thrash metal četverec, ki prihaja z obale. Po nekajletnem delovanju pod imenom The Fifth Season so se odločili spremeniti ime in dodati nekaj svežine in brzine v svojo glasbo.

Kljub spremembi imena pa ostajajo zvesti Thrash metalu in brezkompromisnemu nastopu na odru, ki je do sedaj že marsikoga pozitivno presenetil. Omeniti je treba, da so eden izmed redkih Thrash metal skupin, ki se v glasbeni smeri ne nagibajo 100% k Bay Area Thrash metalu.

Po koncertu pa thrash afterparty v Klubu MC Pekarna.


slika


Naše delo omogočajo

partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
partnerji
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene