Rezultat iskanja slik za urad rs za mladino

 

Rezultat iskanja slik za Å¡tudentska organizacija univerze v mariboru
Rezultat iskanja slik za mizš

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Društvo IndiJanez je bilo na začetku leta 2018 uspešno na Javnem razpisu »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju«. Pridobili smo 2 novi zaposlitvi.
Rezultat uspešnosti operacije se kaže v tem, da sta oba udeleženca zaposlena še mesec dni po zaključku operacije.

Prva zaposlitev je bila na delovnem mestu »Koordinator mladinskih programov izven Mladinskega centra« v Društvu IndiJanez.

Njegove naloge poleg izvedbe že obstoječih, vključujejo razvijanje in udejanjanje novih projektnih idej in inovativnih metod mladinskega dela, skrbi za razvoj novih projektov, jih implementira in vodi. Nadzira izvedbo različnih aktivnosti za mlade, vodi in upravlja organizacijo teh aktivnosti in sodeluje z drugimi strokovnjaki. Prav tako njegovo delo vključuje tudi sodelovanje z mladimi z manj priložnostmi, organizacijo neformalnih izobraževanj, informiranje splošne in zainteresirane javnosti o aktivnostih in rezultatih ter skrb za krepitev udejstvovanja mladih pri razvoju skupnosti.

Druga zaposlitev je bila za delovno mesto »Animatorja v dnevnem mladinskega centru IndiJanez«.

Njegove naloge zajemajo pripravo, organizacijo in izvedbo različnih kulturnih aktivnosti in prireditev (Festivala Scena in drugih), sodelovanje z redno prostovoljsko ekipo mladih pri pripravi in izvedbi kulturnega programa, neposreden stik z mladimi in spodbujanje prenosa znanja med mladimi, komunikacijo z ostalimi zunanjimi izvajalci, sodelovanje z drugimi strokovnjaki tega področja, opravljanje administrativnih in  tehničnih opravil ter drugih aktivnosti v okviru Mladinskega centra Društva IndiJanez.

Več na: eu-skladi.si