V okviru društva IndiJanez se že od leta 1996 ukvarjamo z delom z mladimi, v zadnjih letih pa se osredotočamo predvsem na izvajanje različnih preventivnih ukrepov, katerih cilj je nudenje podpore mladim pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi.

V zadnjih letih smo zaznali naraščajočo potrebo po vzpostavitvi celostnega programa psihosocialne pomoči mladim, ki se srečujejo s problemom zasvojenosti s spletom in njihovim svojcem in s tem namenom smo v letu 2017 pričeli z izvajanjem preventivnih delavnic na to tematiko. Izkazalo se je, da so bile delavnice učinkovite, vendar pa se je izkazala potreba po razširitvi našega delovanja.

S tem namenom smo vzpostavili Center Šteker, znotraj katerega še naprej razvijamo različne preventivne programe pomoči, prav tako pa nudimo tudi brezplačno ambulantno svetovanje s strani strokovnjakov na področju psihologije.

Brezplačna ambulanta za psihosocialno pomoč je odprta vsako sredo med 9. in 20. uro po predhodnem naročanju v prostorih Mestnega mladinskega sveta Maribor (na Trgu revolucije 9, 2000 Maribor).

Vabljeni, da nas pokličete na telefonsko številko 031 850 500 (vsak delovnik med 8. in 15.uro) ali nam pišete na info@steker.si

Več na: www.steker.si